Home » Om oss

Om oss

Fightercentre Stockholm är en portal för några av de främsta instruktörerna inom sina respektive stilar. Från landslagstränare för Svenska Olympiska komiten till några av de erfarnaste instruktörerna inom den ultimate fysträningen CrossFit, till några av legenderna inom MMA i Sverige.

TRÄNINGEN

Fightercentre Stockholms inställning har alltid varit att ”det handlar inte om hur bra vi är, utan hur bra du kan bli”. Vår motta är att utveckla alla så mycket som möjligt och detta har lett till att vi har några av de främsta aktiva fighterserna idag. Våra instruktörer har stor erfarenhet av träning och instruerande och vi ser  hur varje nybörjargrupp, blir ännu lite bättre än den föregående!

Denna konstanta strävan efter den bästa träningen, de effektivaste teknikerna och de snabbaste inlärningsätten är några av de saker som genomsyrar träningen på Fightercentre Stockholm.

Du kommer att märka att vi älskar det vi sysslar med, något som har en tendens att smitta av sig!

Träningen kan komma att bli bland det mest krävande du gjort, men samtidigt väldigt utvecklande och rolig, oavsett vilken stil du väljer!

”being the best, means being better than all the rest”

Andrew Michael, boxingcoach SOK, STHLM SHOOT; Fightercentre Stockholm