CrossFit

CrossFit träning, utmaningar, workouts och träningstips och allt relaterat till hur du får mer resultat av din träning hittar du här

Events

Events/Competitions, seminars alla händelser som är av intresse för våra läsare presenteras här.

Kost

Prestation och hälsa startar båda med god kosthållning. Din kost kan variera beroende på dina behov, här hittar du all information rörande kost med allt från kostråd, till matställen och forskningsrapporter.

Livsstilsdesign

Lifestyledesign ”Ld”, här hittar du tips om hur du får ut maximalt av din tillvaro med resetips, framgångsstrategier och andra saker som kan sätta en guldkant på din tillvaro.

MMA

Mixed martial arts eller i dagligt tal ofta MMA är en kampsport där man tränar sparkar, slag, kast och markkamp med inriktning på fullkontakt.

Home » Fightercentre STHLM

From good to great!

Submitted by on fredag, 30 oktober 2009One Comment

IMG_1092Fightercentre Stockholm is an nexus for some very experienced coaches and athletes. We are always on the lookout for members, who have an desire to take their training to the next level and compete at the highest level. When we spot a promising athlete with the right attitude, we are always willing to go the extra mile to help them reach their full potential. We can help with extra coaching, sponsored competitions, extra training or just a push in the right direction.  Our statement is simple ”it´s not about how good we are, it´s about how great we can make you”!

Fightercentre Stockholm är ett nätverk med några väldigt erfarna coacher och atleter. Vi letar ständigt efter medlemmar som har en vilja att ta sin träning till en högre nivå och tävla på den högsta nivån. När vi hittar en lovande atlet med rätt attityd, så är vi alltid beredda att göra det lilla extra för att hjälpa dem nå sin fulla potential. Vi kan erbjuda extra coachning, sponsrade tävlingar, extra träning eller en enkel knuff i rätt riktning. Vår ställninstagande är tydligt ”det handlar inte om hur bra vi är, det handlar om hur bra du kan bli”!

Vi ger er en sådan atlet. Micke Dahlin som tog hem ”Hellweek” utmaningen, han har visat stort intresse för att tävla i CrossFit. CrossFit STHLM och Fightercentre kommer stötta denna lovande atlet, och kommer att rapportera Mickes resultat här. Närmaste tävlingen är Eleikos Scandinavian Challenge som går av stapeln 31:a 0ktober i Halmstad.

Micke kommer att få stöd på plats från Piketen Göteborg och CrossFit Gothenburg som lovat vara på plats och stötta!

Lycka till Micke!

Scandinavian challenge

IMG_0954


One Comment »

  • Per said:

    Lycka till! Hoppas det kommer några feta bilder sen.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.