CrossFit

CrossFit träning, utmaningar, workouts och träningstips och allt relaterat till hur du får mer resultat av din träning hittar du här

Events

Events/Competitions, seminars alla händelser som är av intresse för våra läsare presenteras här.

Kost

Prestation och hälsa startar båda med god kosthållning. Din kost kan variera beroende på dina behov, här hittar du all information rörande kost med allt från kostråd, till matställen och forskningsrapporter.

Livsstilsdesign

Lifestyledesign ”Ld”, här hittar du tips om hur du får ut maximalt av din tillvaro med resetips, framgångsstrategier och andra saker som kan sätta en guldkant på din tillvaro.

MMA

Mixed martial arts eller i dagligt tal ofta MMA är en kampsport där man tränar sparkar, slag, kast och markkamp med inriktning på fullkontakt.

Home » MMA, Stockholm Shoot

Medaljer från SOBJJ

Submitted by on onsdag, 21 oktober 2009No Comment

SOBJJ09Kl 9.00 på lördagsmorgonen på Slussen träffades de fighters som snart skulle åka iväg och kriga om medaljerna i en av Europas största BJJ-turneringar.  Slussen är alltid speciell en tidig helgdagsmorgon. Lukten av urin tillsammans med de nedgångna byggnaderna gör att den rätta mentaliteten infinner sig. Vi kommer inte vika ned oss. Vi var redo för Scandinavian Open i BJJ, frågan var om våra motståndare var redo för oss.

Väldressade åkte vi iväg 15km norrut till Jakobsberg.J akans centrum stod där det alltid stått och vi styrde våra steg mot sporthallen. Musiken dunkade i lurarna ”oooo smash it up” med the Damned och pulsen steg när vi närmade oss sammandrabbningen. Alla var på tå när vi diskret vek in i hallen. Det brakade loss ordentligt inne på mattorna och när den sista droppen av svett lagt sig så hade Stockholm Shoot ännu en gång gjort det, presterat jävligt bra och visat att vår BJJ sektion är på frammarsch och utvecklas hela tiden.

Resultat:

Blue belt - Fredrik Sjöberg – Guld
Purple belt -Wesley Pinheiro – Guld
White belt - Duncan Fowke – Silver
White beltMarco Jevtic – Silver

Alla som fightades visade framfötterna ordentligt och vek inte ned sig. Bra jobbat boys.

/coach Fredrik Sjöberg

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.