CrossFit

CrossFit träning, utmaningar, workouts och träningstips och allt relaterat till hur du får mer resultat av din träning hittar du här

Events

Events/Competitions, seminars alla händelser som är av intresse för våra läsare presenteras här.

Kost

Prestation och hälsa startar båda med god kosthållning. Din kost kan variera beroende på dina behov, här hittar du all information rörande kost med allt från kostråd, till matställen och forskningsrapporter.

Livsstilsdesign

Lifestyledesign ”Ld”, här hittar du tips om hur du får ut maximalt av din tillvaro med resetips, framgångsstrategier och andra saker som kan sätta en guldkant på din tillvaro.

MMA

Mixed martial arts eller i dagligt tal ofta MMA är en kampsport där man tränar sparkar, slag, kast och markkamp med inriktning på fullkontakt.

Home » Events

CrossFit Certifiering lvl1!

Submitted by on lördag, 10 oktober 2009One Comment

DSC01540Den 27:e -28:e februari kommer CrossFit headquarters åter på besök!

Detta är en av få chanser i Europa att bli certifierad som CrossFit instruktör samt ett inspirationstillfälle utan dess like!

Förra gången CrossFit HQ var här sålda alla platser slut på bara ett par veckor. Är du intresserad av att få en fördjupad förståelse för CrossFit både teoretiskt och tekniskt så är det dags att registrera dig nu!

DSC01852

Investera i dig själv och passa på att deltaga i en kurs som ger dig förklaringen till varför CrossFit har förändrat och tagit över som träningsform över hela världen!

CrossFit HQ i stockholm 2009

Här anmäler du dig till 2010 års certifiering!


One Comment »

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.