CrossFit

CrossFit träning, utmaningar, workouts och träningstips och allt relaterat till hur du får mer resultat av din träning hittar du här

Events

Events/Competitions, seminars alla händelser som är av intresse för våra läsare presenteras här.

Kost

Prestation och hälsa startar båda med god kosthållning. Din kost kan variera beroende på dina behov, här hittar du all information rörande kost med allt från kostråd, till matställen och forskningsrapporter.

Livsstilsdesign

Lifestyledesign ”Ld”, här hittar du tips om hur du får ut maximalt av din tillvaro med resetips, framgångsstrategier och andra saker som kan sätta en guldkant på din tillvaro.

MMA

Mixed martial arts eller i dagligt tal ofta MMA är en kampsport där man tränar sparkar, slag, kast och markkamp med inriktning på fullkontakt.

Home » Stockholm Shoot

Stockholm Shoot tävlade i Göteborg

Submitted by on tisdag, 6 oktober 20092 Comments

Lördagen den 13:e september kom att bli en tävlingsintensiv dag för sthlm shoot. Med inte mindre än sju matcher på två olika ställen i Sverige var det dags att bekänna färg, hur stod det till med formen så tidigt på säsongen?

I Göteborg arrangerades årets femte deltävling i svenska shootfightingligan och dit reste Roger, Pontius, Emil, Lars och Jonatan med coacher Måns och Sascha i släptåg. Halva ligan är avklarad och det gäller att samla på sig rankingpoäng för att i december ha en chans på SM-titeln.

Roger vann sin match med domarsiffrorna 3-0, Pontius förlorade på ett snöpligt achilleslås, Lars stod för dagens sluggfest med jublande publik, men fick domarsiffrorna mot sig. Emil kunde avsluta sin match via RNC med blott 10sek kvar och Jonatan gjorde ingen besviken när han fick sin motståndare att klappa på en giljotin halvvägs in i matchen.

Bilder från den resan ser du i galleriet nedan.

I nacka tog Mikail sig an Hiltis Farid Boumediene i en submission wrestlingmatch. Så mycket match blev det dock inte då Mikail  kunde avsluta via RNC efter dryga två minuter. Up’n'coming Marco Jevtic fick dra på sig GI och tävla i BJJ. Även han visade på stor dominans då han i slutet av matchen ledde med 15-0, och kunde avsluta sin då rätt uppgivna motståndare, Aron Cato Talwar med en kimura.

2 Comments »

  • Lego said:

    Pretty Leathal…best in show!

    //Lego

  • Lindman said:

    Sweet! STHLM vs. GBG – STHLM by armbar!
    Nice pics!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.