CrossFit

CrossFit treninge, izzivi, treninge in nasvete za usposabljanje in vse stvari v zvezi s tem, kako bi dobili večjo zmogljivost vadbo lahko najdete tukaj

Dogodki

Dogodki / Tekmovanja, seminarji vse dogodke, ki so v interesu, da so naši bralci predstavljeni tukaj.

Prehrana

Uspešnosti in zdravstvene začne tako z dobro prehrano. Tvoja prehrana se lahko razlikujejo glede na vaše potrebe, boste tukaj našli vse informacije v zvezi s prehrano vse od hranjenja, do restavracijami in ugotovitvah.

Lifestyle Oblikovanje

Lifestyle Design "LD", tukaj boste našli nasvete o tem, kako dobiti največ iz vašega življenja s potovalnimi nasveti, strategije o uspehu in drugih stvari, ki jih lahko dajo srebrn trak na vaše življenje.

MMA

Borilne veščine ali pogovorno pogosto MMA je borilna veščina, vadil brce, udarce, mete in tla, ki se borijo s poudarkom na stiku.

Domov » Fighter Centre Sthlm

Dan odprtih vrat VT2011

Objavil v torek 4. januar, 2011 Brez komentarja

trapporna ner till Nexus Fightcenter STHLM Nexus boj center Stockholm odpira svoja vrata za nov semester 22. januarja ob 13.00 uri!

Nexus Martial Arts Center se skriva pod snegom, v bližini stopnic do Katarinahissen. Ampak priprave na najbolj intenzivno doslej semester je v polnem zamahu!

Lahko najdete več informacij tukaj: Nexus Stockholm

Pustite svoj odgovor!

Dodajte svoj ​​komentar spodaj, ali trackback iz vaše lastne strani. Lahko tudi Naročite se na te pripombe preko RSS.

Bodi prijazen. Ostane čista. Ostani na temo. Ne spam.

Lahko uporabite te oznake:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

To je Gravatar-omogočeno weblog. Da bi dobili svojo globalno priznane, avatar, prosimo, prijavite na Gravatar .