CrossFit

CrossFit za usposabljanje, izzivi, treninge in nasvete za usposabljanje in vse stvari, povezane s tem, kako bi dobili več rezultatov vašo vadbo lahko najdete tukaj

Dogodki

Dogodki / Tekmovanja, seminarji vse dogodke, ki so zanimivi za naše bralce so predstavljeni tukaj.

Prehrana

Uspešnosti in zdravstvene začne tako z dobro prehrano. Vaša prehrana lahko razlikujejo glede na vaše potrebe, boste tukaj našli vse informacije v zvezi s prehrano, z vsem prehranskega svetovanja, do eateries in raziskovalnih nalog.

Lifestyle Oblikovanje

Življenjskega stila "Ld«, boste tukaj našli nasvete o tem, kako dobiti največ iz vašega življenja s potovalnih nasvetov, strategij o uspehu, in druge stvari, ki jih lahko dajo posije sonce v vašem življenju.

MMA

Borilne veščine oziroma pogovorno pogosto MMA je borilna veščina, vadil brce, udarce, mete in tla boj s poudarkom na popolnem stiku.

Domov » Fighter Center Sthlm

Dan odprtih vrat VT2011

Objavil v torek 4. januar, 2011 No Comment

trapporna ner till Nexus Fightcenter STHLM Nexus boj center Stockholm odpira svoja vrata za nov semester 22. januarja ob 13.00 uri!

Nexus Martial Arts Center se skriva pod snegom, na stopnicah Katarina dvigalo. Vendar pripravlja na najbolj obremenjenih semester v zgodovini je v polnem zamahu!

Lahko najdete več informacij tukaj: Nexus Stockholm

Pustite vaš odgovor!

Dodajte svoj ​​komentar spodaj, ali trackback iz vaše lastne strani. Lahko precenjeno naročite na te pripombe preko RSS.

Bodi prijazen. Da ostane čista. Ostani na temo. Ne spam.

Lahko uporabite te oznake:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

To je Gravatar-omogočeno weblog. Da bi dobili svojo globalno priznane, avatar, prosimo, prijavite na Gravatar .