CrossFit

CrossFit vadbe, izzivi, treninge in nasvete za usposabljanje in vse stvari, povezane s tem, kako bi dobili več rezultatov vadbo boste našli tukaj

Dogodki

Dogodki / Tekmovanja, seminarji vse dogodke, ki so zanimivi za naše bralce predstavljenih tukaj.

Diet

Uspešnosti in zdravstvene začne oba z dobro prehrano. Vaša prehrana lahko razlikujejo glede na vaše potrebe, boste tukaj našli vse informacije v zvezi s prehrano vse od prehranskih nasvetov, na večerjo in ugotovitvah.

Lifestyle Oblikovanje

Lifestyle Design "Ld«, boste tukaj našli nasvete o tem, kako dobiti največ iz vašega življenja s potovalnimi nasveti, strategije o uspehu in drugih stvari, ki jih lahko dajo posije v vašem življenju.

MMA

Borilne veščine ali pogovorno pogosto MMA je borilna veščina, vadil brce, udarce, mete in tla, ki se borijo s poudarkom na popolnem stiku.

Domov » Fighter Center STHLM

Dan odprtih vrat VT2011

Objavil na torek, 4. januar, 2011 Brez komentarja

trapporna ner till Nexus Fightcenter STHLM Nexus boj center Stockholm odpira vrata za nov semester na 22. januar ob 13:00!

Nexus Martial Arts Center se skriva pod snegom, na stopnicah do Katarinahissen. Ampak priprave za najbolj intenzivno semestru kdaj je v polnem zamahu!

Lahko najdete več informacij tukaj: Nexus Stockholm

Pustite vaš odgovor!

Dodajte svoj ​​komentar spodaj, ali trackback iz vaše lastne strani. Lahko tudi Naročite se na te pripombe preko RSS.

Bilo lepo. Ostane čista. Ostanite na temo. Ne spam.

Lahko uporabite te oznake:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

To je Gravatar-omogočeno weblog. Da bi dobili svojo globalno priznane, avatar, prosimo, prijavite na Gravatar .