CrossFit

CrossFit treninge, izzivi, treninge in nasvete za usposabljanje in nič v zvezi s tem, kako boste dobili več rezultatov vašo vadbo boste našli tukaj

Dogodki

Dogodki / Tekmovanja, seminarji vse dogodke, ki so v interesu, da so naši bralci predstavljeni tukaj.

Diet

Uspešnost in zdravstvene začne oba z dobro prehrano. Vaša prehrana lahko razlikujejo glede na vaše potrebe, boste tukaj našli vse informacije v zvezi z dieto z vsem, od prehranskih nasvetov, na večerjo in raziskav.

Lifestyle Oblikovanje

Lifestyle Design "LD", tukaj boste našli nasvete o tem, kako dobiti največ iz vašega življenja s potovalnimi nasveti, strategije o uspehu in drugih stvari, ki jih lahko dajo na gilt rob na vaše življenje.

MMA

Borilne veščine ali v vsakdanjem govoru pogosto MMA je borilna veščina, vadil brce, udarce, mete in tla borijo s poudarkom na stiku.

Domov » Fighter Center GBG

Dan odprtih vrat VT2011

Objavil na torek, 4. januar, 2011 Brez komentarja

trapporna ner till Nexus Fightcenter STHLM Nexus Martial Arts Center Stockholm odpira vrata za nov mandat 22. januarja ob 13:00!

Nexus Martial Arts Center je skrita pod snegom, po stopnicah do Katarinahissen. Toda priprave za najbolj intenzivno semestru kdaj je v polnem zamahu!

Lahko najdete več informacij tukaj: Nexus Stockholm

Pustite vaš odgovor!

Dodajte svoj ​​komentar spodaj, ali trackback iz vaše lastne strani. Lahko tudi Naročite se na te pripombe preko RSS.

Bodite lepo. Keep it čist. Ostanite na temo. Ne spam.

Lahko uporabite te oznake:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

To je Gravatar-omogočeno weblog. Da bi dobili svojo globalno priznane, avatar, prosimo, prijavite na Gravatar .