CrossFit

CrossFit träning, utmaningar, workouts och träningstips och allt relaterat till hur du får mer resultat av din träning hittar du här

Events

Events/Competitions, seminars alla händelser som är av intresse för våra läsare presenteras här.

Kost

Prestation och hälsa startar båda med god kosthållning. Din kost kan variera beroende på dina behov, här hittar du all information rörande kost med allt från kostråd, till matställen och forskningsrapporter.

Livsstilsdesign

Lifestyledesign ”Ld”, här hittar du tips om hur du får ut maximalt av din tillvaro med resetips, framgångsstrategier och andra saker som kan sätta en guldkant på din tillvaro.

MMA

Mixed martial arts eller i dagligt tal ofta MMA är en kampsport där man tränar sparkar, slag, kast och markkamp med inriktning på fullkontakt.

Home » Livsstilsdesign

TERMINSAVSLUT NEXUS FIGHTCENTER HT10

Submitted by on lördag, 18 december 2010No Comment

Nexusfightcenters medlemmar kommer från väldigt varierande bakgrunder och har många olika erfarenheter och uppdrag.

Vi har medlemmar som kommer från många olika yrkeskårer och bakgrunder, men det de har gemensamt är att de söker sig till lite större utmaningar!

Annars hade de aldrig vågat kliva innanför den svarta dörren som som är barriären mellan Nexusfightcenters nuvarande träningslokal och den vanliga pendlingsträngseln på Slussen.

Detta tankesätt att söka sig till utmaningar och besegra dem är gemensamt med inställningen hos många medlemmarna inom olika militära och polisiära specialförband!

Vi anser att inställningen till att bli en mästare inom kampsport, hantera utmaningarna i de extremaste specialförbanden eller att driva ett framgånsrikt företag är snarlika. Skillnaden ligger i nivån på  intensiteten och riskerna, och kanske utrustningen, eller hur ser din kontorsutrustning ut?

För dessa personer som valt att satsa på de extremaste yrkena så har deras insatser en stor påverkan på våra liv, direkt för dem som får träffa dessa individer som ofta har en stark påverkan på dem runt omkring dem, men ofta även en stor indirekt påverkan på allas våra liv, trots att vi kanske aldrig hör talas om dem när de har lyckats med sina uppdrag.

Det som vi ofta får påminnas om är deras donationer när uppdraget har misslyckats, och tyvärr är det ofast först då som media och vi övriga uppmärksammar de insatser som dessa tysta hjältar gör!

Avslutningen på Nexusfightcenter HT10 genomfördes av CrossFit Stockholm genom en ”heroworkout” för att hedra Jesper ”Bosse” Lindblom.

Bosse som de som känner honom från gamla tider vill kalla honom, stupade under en insats i Afghanistan, när han tjänstgjorde vid SSG ett av försvarsmaktens två special förband.

Jesper "Bosse" Lindblom

Vi på Nexusfightcenter sänder våra tankar och lyckönskningar till alla dem som tjänstgör/har tjänstgjort eller har anhöriga som gjort detsamma i specialförbanden.


Jespers Minne

Herowod med CrossFitsthlm

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.