CrossFit

CrossFit träning, utmaningar, workouts och träningstips och allt relaterat till hur du får mer resultat av din träning hittar du här

Events

Events/Competitions, seminars alla händelser som är av intresse för våra läsare presenteras här.

Kost

Prestation och hälsa startar båda med god kosthållning. Din kost kan variera beroende på dina behov, här hittar du all information rörande kost med allt från kostråd, till matställen och forskningsrapporter.

Livsstilsdesign

Lifestyledesign ”Ld”, här hittar du tips om hur du får ut maximalt av din tillvaro med resetips, framgångsstrategier och andra saker som kan sätta en guldkant på din tillvaro.

MMA

Mixed martial arts eller i dagligt tal ofta MMA är en kampsport där man tränar sparkar, slag, kast och markkamp med inriktning på fullkontakt.

Home » MMA

Bara timmar till match

Submitted by on lördag, 16 oktober 20103 Comments

På plats i London. Nu är det bara timmar kvar. Alex skall gå sin tredje match i UFC, alla förberedelser är gjorda, alla eventualiteter avklarade, invägning, fotografering o.s.v – allt är gjort. Nu är det bara matchen kvar.

Innan det är dags att åka till arenan äter vi lunch. Alex är lugn, glad och full av självförtroende. Han vet att inget levande kan stoppa honom, han vet att han befinner sig i sitt livs form och han vet att han har hela Sverige i ryggen. Vi pratar lite om matchen och Alex kommenterar med en lätt leende ”Han kommer inte levande ur buren” – Metafor eller inte – det är svårt att sitta still i väntan på fighten. Nu kör vi Alex!!!

Andreas, Måns, Alex & August


3 Comments »

  • Björn said:

    WAR Gustafsson!

  • mekarn said:

    krrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiig alex! sjukt bra jobbat!

  • Jay said:

    GREAT FIGHT BROTHER YOU LOOKED OUTSTANDING!!!!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.