CrossFit

CrossFit träning, utmaningar, workouts och träningstips och allt relaterat till hur du får mer resultat av din träning hittar du här

Events

Events/Competitions, seminars alla händelser som är av intresse för våra läsare presenteras här.

Kost

Prestation och hälsa startar båda med god kosthållning. Din kost kan variera beroende på dina behov, här hittar du all information rörande kost med allt från kostråd, till matställen och forskningsrapporter.

Livsstilsdesign

Lifestyledesign ”Ld”, här hittar du tips om hur du får ut maximalt av din tillvaro med resetips, framgångsstrategier och andra saker som kan sätta en guldkant på din tillvaro.

MMA

Mixed martial arts eller i dagligt tal ofta MMA är en kampsport där man tränar sparkar, slag, kast och markkamp med inriktning på fullkontakt.

Home » Fightercentre STHLM

Fightercentre Stockholm VT2010

Submitted by on tisdag, 8 juni 2010No Comment

Vårterminen 2010 startade den 25:e januari då våren ännu kändes avlägsen!

Recap:

Antalet intresseanmälningar är större än någonsin och Kampsport och CrossFit har äntligen slagit igenom som sporter för allmän motion och träningsglädje!

Vi har sett hur detta intresse för träning har lett till att många fler har lärt sig mer om träning, kost och allmänt välbefinnande samtidigt som förbudsivrare i media, försöker framställa all kampsportsträning och tävling som våldsam.

Enligt de undersökningar som gjorts och den statistik som förs av Folksam så är Kampsport bland de säkraste alternativ du kan välja av alla träningsformer som innehåller någon form av fysisk ansträngning, att det dessutom är en extremt rolig och

givande träning behöver vi inte ens tilläga.

BETONING PÅ GRUNDER

Vår träning är inriktat på att lära ut grundrörelserna i de olika stilarna, med betoning på kroppskontroll och att förbereda dig som tränande på hårdare träning. Denna träning är progressiv och gör dig snabbt starkare och uthålligare.

Efter många års erfarenhet av träning har vi idag förmågan att ta dig som tränande tillsammans med en grupp likasinnade och göra er till ett tight gäng som sporrar varandra att nå nya resultat varje termin! Erfarna och motiverade instruktörer

tillsammans med ett genomtänkt träningsupplägg och din motivation gör att du får ut mer av vår träning än vad du någonsin kan få av att träna ensam. Dessutom kan du som verkligen är  intresserad få tips om hur du går vidare för att själv lära dig ännu mer om kost och träning.

TRÄNINGSINSPIRATION

För många är det en ny värld som öppnar sig efter att man klivit in i en riktigt kampsportslokal. Många tar detta steg vidare till ett träningsutbyte runt om i världen. På Fightercentre har vi haft många stora profiler på besök som tex Murillo Ninja, Randy Couture, Roy Harris, Marcello Yogui, samt ett flertal av kändisarna från CrossFit världen. Flera av Fightercentres medlemmar har sökt sig till Brasilien, Thailand eller USA för att söka sig till rötterna i sin valda sport, detta är för oss som instruktörer den ultimata träningsinspirationen.

CROSSFIT

Genom införandet av CrossFit som officiellt träningssystem, har vi nått resultat som vi tidigare inte trodde var möjliga. Idag har vi top athleter som har explosivitet, styrka och en konditionsförmåga som är vida överstigande elitatleter från många andra discipliner som vi tidigare legat efter. Idag har vi dessutom en kompetens som gör det möjligt för oss att skräddarsy träningsprogram för de främsta tävlande, samtidigt som vi lyckas få alla nybörjare att utvecklas i en takt som tidigare setts som en omöjlighet. De saker som flera av våra tränande ägnar sig åt idag, låter som rena sagor, men kanske kommer det snart en dag när du själv försöker putsa göra en ”pullup” med 50 kg extra vikt hängande i ett bälte, eller putsa på din tid på 100 pullups i rad?

UTVECKLING

Vi ser hur varje års nybörjgrupp blir ytterliggare lite vassare än den grupp som tränade terminen innan, det är för oss ett av många kvitton på att vår strävan att hela tiden erbjuda bättre träning ger de resultat vi strävar efter!

Vi lovar att vår träning kommer vara krävande, utmanande, givande, fruktansvärt jobbig och framförallt utvecklande och roliga! I motsats till Tv-shopens värld kommer vår träning att vara så krävande att du ibland kommer önska att den var över, men därefter kommer du snabbt att finna dig själv att börja längta efter nästa pass!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.