Jornada de portes obertes VT2011
Mar, 01/04/11 - 13:49 | No hi ha Comentaris

Nexus centre de lluita d'Estocolm obre les seves portes per a un nou semestre el 22 de gener a les 13:00!
Nexus Arts Marcials Center s'oculta sota la neu, les escales a Katarinahissen. Però els preparatius per al més intens semestre sempre està en ple apogeu!
Vostè ...

Llegiu la història completa »
Més missatges d'aquesta secció »
Més missatges d'aquesta secció »
CrossFit

Entrenaments de CrossFit, reptes, entrenaments i consells d'entrenament i tot el relacionat amb la forma d'obtenir més rendiment de la seva sessió d'exercicis es poden trobar aquí

Esdeveniments

Esdeveniments / Concursos, seminaris tots els esdeveniments que són d'interès per als nostres lectors es presenten aquí.

Dieta

Rendiment i la salut comença amb una bona nutrició tots dos. La seva dieta pot variar en funció de les seves necessitats, aquí trobarà tota la informació pel que fa a la dieta amb tot, des de l'alimentació, a restaurants i treballs d'investigació.

Disseny Lifestyle

Lifestyle Design "LD", aquí trobaràs consells sobre com treure el màxim partit de la teva vida amb consells de viatge, estratègies d'èxit i altres coses que poden posar una escletxa d'esperança en la seva vida.

MMA

Arts Marcials Mixtes MMA o col·loquialment sovint és un art marcial, practicant puntades, cops de puny, llançaments i terra que lluiten amb èmfasi en ple contacte.

Disseny Estil de vida »

SEMESTRE ACABA CENTRE DE LLUITA NEXUS HT10
Sat, 18/12/10 - 11:32 | No hi ha Comentaris

Membres Nexus Arts Marcials del Centre provenen d'orígens molt diferents i tenen moltes experiències i tasques diferents.

Hem membres que vénen de moltes professions i orígens diferents, però tenen en comú és que busquen una mica més difícil!

En cas contrari, mai s'haguessin atrevit a pas dins de la porta negre, que és la barrera entre l'actual gimnàs d'Arts Marcials del Centre de Nexus i la congestió dels desplaçaments habituals en Slussen.

Aquest enfocament de cercar desafiaments i vèncer-los és compartida amb l'actitud de molts membres de diverses forces militars i policials especials!

Creiem que la manera de pensar per convertir-se en un mestre en les arts marcials, els reptes a les forces especials més extremes o executant un èxit empreses són similars. La diferència està en el nivell d'intensitat i riscos, i potser l'equip, o com funciona el seu equip d'oficina com?

Per a aquelles persones que han optat per invertir en les professions més extremes també ho fa el seu esforç un gran impacte en les nostres vides, directament a aquells que poden complir amb aquests individus sovint tenen una forta influència en els que els envolten, però sovint també un efecte indirecte gran en totes les nostres vides, encara que potser mai sentir parlar d'ells quan han tingut èxit en la seva missió.

El que sovint recorda les seves donacions quan la missió ha fracassat, i per desgràcia, és només llavors que van deixar anar els mitjans de comunicació i la resta de nosaltres prestin atenció als esforços d'aquests herois anònims fan!

La fi de Nexus Martial Arts Center HT10 realitzat per CrossFit Estocolm a través d'un "entrenament heroi" en honor a Jesper "Bosse" Lindblom.

Bosse com els que el coneixen des dels vells temps els agrada dir, va ser mort durant una operació a l'Afganistan, quan es va exercir en el SSG una de les forces de defensa de dues de les forces especials.

Jesper "Bosse" Lindblom

Nosaltres, a Nexus Arts Marcials Centre enviem els nostres pensaments i millors desitjos a tots els que serveixen a / han servit o tenen familiars que han fet el mateix en les forces especials.


Memòria Jespers

Herowod amb CrossFitsthlm

Alex guanya a Londres
Sun, 17/10/10 - 12:12 | No hi ha Comentaris
Alex guanya a Londres

Després de la cerimònia va acabar, la festa posterior a l'hotel de combat a Hammersmith comença lentament a disminuir i la majoria de nosaltres s'estan preparant per tornar a casa demà. La congregació es troba Alexander Gustafsson, el Suec primer a guanyar dos ...

Tot just unes hores fora
Ds, 16/10/10 - 15:31 | 3 comentaris
Tot just unes hores fora

En el lloc a Londres. Ara és a hores va deixar. Alex tindrà el seu tercer partit en l'UFC, es fan tots els preparatius, totes les eventualitats van completar, amb un pes, fotografiar, etc - tot està fet. Ara és només ...

Jonathan Westin parla del seu partit
Dll, 11/10/10 - 04:56 | No hi ha Comentaris
Jonathan Westin parla del seu partit

Jonathan Westin des d'Estocolm Tir del partit 28 d'agost a la Visió FC en Karlstad. Va demanar que el Kai Puolokka de Team MMA Finlàndia, un gra de recerca de la venjança de recuperar el seu honor després de ...

Alex saluda des de San José
Dv, 01/10/10 - 15:29 | No hi ha Comentaris
Alex saluda des de San José

Amic de MMA probablement pot apreciar aquesta configuració

Seguiu Alex i Andreas dies a San José a través del bloc d'Alex - themauler.com

SM Submission Wrestling 2010
Dc, 15/09/10 - 03:27 | No hi ha Comentaris
SM Submission Wrestling 2010

L'alarma va sonar 5:30-1:00 dutxa ràpida, empacar les teves coses i després fora a Gullmarsplan per recollir Emilio. Després d'una breu parada al 7-Eleven per prendre un cafè i sense marc en què rotllo llavors ...

I si? Part 2
Sun, 05/09/10 - 00:58 | No hi ha Comentaris
I si? Part 2

Què passaria si tot el que tenia per aprendre sobre el menjar i l'estil de vida és un error?
Penseu en el dogma imperant del menjar i l'exercici han perdut una cosa molt important, als nostres orígens!
Fa uns anys van començar a adonar-se de la indústria del fitness ...

I si?
Dc, 01.09.10 - 00:41 | No hi ha comentaris
I si?

Què passaria si tot el que tenia per aprendre sobre el menjar i l'estil de vida és un error?
Penseu en el dogma imperant del menjar i l'exercici han perdut una cosa molt important, als nostres orígens!
Avui en dia, la ciència del nostre origen va rebre una ...

CrossFit STHLM BLOC
Dj, 26/08/10 - 23:19 | No hi ha Comentaris
CrossFit STHLM BLOC

Per als llocs d'actualitat i informes del passat Crossfitpassen: http://crossfitsthlm.blogspot.com/
Crossfit és una forma d'entrenament que ha fet un gran impacte per a tots els arts marcials de formació principalment a causa que l'enfocament en els veritables moviments funcionals. Ets capaç d'intentar una passada, ...

NEXUS
Dc, 25.08.10 - 23:22 | No hi ha Comentaris
NEXUS

Nexus (llatí: reunió, associació) mitjans de connexió, context, context.

Darrere de la porta tancada de la Part 2
Dll, 23/08/10 - 01:38 | No hi ha Comentaris
Darrere de la porta tancada Part 2

Per fi va arribar el moment d'obrir la porta negre pesat de combat Centre d'Estocolm!

A les 14:00 del 21 d'agost 2010 va obrir la porta a Centre de combat per a la casa oberta tradicional!

Sexe començar d'hora i va aconseguir a vegades tan ...