Jornada de Portes Obertes VT2011
Mar, 01/04/11 - 13:49 | No hi ha comentaris

Nexus centre de lluita d'Estocolm obre les seves portes per a un nou semestre el 22 de gener a les 13.00 hores!
Nexus Centre d'Arts Marcials s'oculta sota la neu, a prop de les escales a Katarinahissen. Però els preparatius per al més intens semestre mai està en ple apogeu!
Vostè ...

Llegiu la història completa »
Més missatges d'aquesta secció »
Més missatges d'aquesta secció »
CrossFit

Entrenaments de CrossFit, reptes, entrenaments i consells d'entrenament i tot el relacionat amb la forma d'obtenir més rendiment de la seva sessió d'exercicis es poden trobar aquí

Esdeveniments

Esdeveniments / Concursos, seminaris tots els esdeveniments que són d'interès per als nostres lectors es presenten aquí.

Dieta

Rendiment i la salut comença amb una bona nutrició tant. La seva dieta pot variar en funció de les seves necessitats, aquí trobarà tota la informació respecte a la dieta amb tot, des de l'alimentació, a restaurants i troballes.

Disseny Lifestyle

Lifestyle Design "LD", aquí trobaràs consells sobre com treure el màxim partit de la teva vida amb consells de viatge, estratègies d'èxit i altres coses que poden posar una escletxa d'esperança en la seva vida.

MMA

Arts Marcials Mixtes o MMA sovint col · loquialment és un art marcial, la pràctica de puntades, cops de puny, llançaments i terra que lluiten amb un enfocament en ple contacte.

Disseny, Estil de vida »

TERMINI LLUITA TANCAMENT DEL CENTRE NEXUS HT10
Sat, 18/12/10 - 11:32 | No hi ha comentaris

Membres Nexus Arts Marcials del Centre provenen d'orígens molt diferents i tenen moltes experiències i tasques diferents.

Hem membres que vénen de moltes professions i orígens diferents, però tenen en comú és que busquen una mica més difícil!

En cas contrari, mai s'haguessin atrevit a pas dins de la porta de negre, que és la barrera entre l'actual gimnàs d'Arts Marcials del Centre Nexus i la congestió dels desplaçaments habituals a Slussen.

Aquest enfocament de cercar desafiaments i vèncer és compartida amb l'actitud de molts membres de diverses forces armades i les forces policials especials!

Creiem que la mentalitat per esdevenir un mestre en les arts marcials, els reptes a les forces especials més extremes o executant un èxit empreses són similars. La diferència està en el nivell d'intensitat i riscos, i potser l'equip, o com ho fa el seu equip d'oficina a terme?

Per a aquelles persones que han decidit invertir en les professions més extremes també ho fa el seu esforç un gran impacte en les nostres vides, directament a aquells que poden complir amb aquests individus sovint tenen una forta influència en els que els envolten, però sovint també un gran impacte indirecte en tota la nostra vida, encara que mai sentir parlar d'ells quan han tingut èxit en la seva missió.

El que sovint recorda les seves donacions quan la missió ha fracassat, i per desgràcia, es descorda només llavors que els mitjans de comunicació i la resta de nosaltres prestar atenció als esforços d'aquests herois anònims fan!

La fi de Nexus Martial Arts Center HT10 realitzat per CrossFit Estocolm a través d'un "entrenament heroi" en honor a Jesper "Bosse" Lindblom.

Bosse com els que el coneixen dels vells temps els agrada anomenar-lo, va ser mort durant una operació a l'Afganistan, quan es va exercir en el SSG una de les forces de defensa de dues de les forces especials.

Jesper "Bo" Lindblom

Nosaltres en Nexus Centre d'Arts Marcials enviem els nostres pensaments i millors desitjos a tots els que serveixen a / han servit o tenen familiars que han fet el mateix en les forces especials.


Memòria de Jesper

Herowod amb CrossFitsthlm

Alex guanya a Londres
Sun, 17/10/10 - 12:12 | No hi ha comentaris
Alex guanya a Londres

Després de la cerimònia va acabar, la festa posterior a l'hotel de combat a Hammersmith comença lentament a disminuir i la majoria de nosaltres s'estan preparant per tornar a casa demà. La congregació es troba Alexander Gustafsson, el Suec primer a guanyar dos ...

Tot just unes hores fora
Ds, 16/10/10 - 15:31 | 3 comentaris
Tot just unes hores fora

En el lloc a Londres. Ara és a hores va deixar. Alex tindrà el seu tercer partit en l'UFC, es fan tots els preparatius, totes les eventualitats van completar, amb un pes, fotografiar, etc - tot està fet. Ara és només ...

Jonathan Westin parla del seu partit
Dll, 11/10/10 - 04:56 | No hi ha comentaris
Jonathan Westin parla del seu partit

Jonathan Westin des d'Estocolm Tir del partit 28 d'agost a la Visió FC en Karlstad. Va demanar que el Kai Puolokka de MMA Equip Finlàndia, un gra de venjança a la recerca que recuperar el seu honor després de ...

Alex greet de Sant Josep
Dv, 01/10/10 - 15:29 | No hi ha comentaris
Alex greet de Sant Josep

Amic de MMA probablement pot apreciar aquesta configuració

Seguiu Alex i Andreas dies a San José a través del bloc d'Alex - themauler.com

Championship Wrestling lliuraments en 2010
Dc, 15/09/10 - 03:27 | No hi ha comentaris
Championship Wrestling lliuraments en 2010

L'alarma es va activar 5:30-01:00 dutxa ràpida, empacar les teves coses i després fora a Gullmarsplan per recollir Emilio. Després d'una breu parada al 7-Eleven per prendre un cafè i panets sense marc llavors ...

I si? Part 2
Sun, 05/09/10 - 00:58 | No hi ha comentaris
I si? Part 2

Penseu en tot el que has après sobre el menjar i estil de vida que està malament?
Penseu en el dogma imperant per a l'alimentació i l'exercici han passat per alt una cosa molt important, als nostres orígens!
Fa uns anys van començar a adonar-se de la indústria del fitness ...

I si?
Dc, 09/01/10 - 0:41 | No Sense comentaris
I si?

Penseu en tot el que has après sobre el menjar i estil de vida que està malament?
Penseu en el dogma imperant per a l'alimentació i l'exercici han passat per alt una cosa molt important, als nostres orígens!
Avui dia, la ciència del nostre origen va rebre una ...

CrossFit STHLM BLOC
Dj, 26/08/10 - 23:19 | No hi ha comentaris
CrossFit STHLM BLOC

Per als llocs d'actualitat i informes del passat Crossfitpassen: http://crossfitsthlm.blogspot.com/
Crossfit és una forma d'exercici que ha fet un gran impacte per a tots els arts marcials-formació sobretot perquè l'enfocament en els veritables moviments funcionals. Ets capaç d'intentar una passada, ...

NEXUS
Dc, 25/08/10 - 23:22 | No hi ha comentaris
NEXUS

Nexus (llatí: reunió, associació) mitjans de connexió, la connexió, la connexió.

Darrere de la porta tancada Part 2
Dll, 23/08/10 - 01:38 | No hi ha comentaris
Darrere de la porta tancada Part 2

Per fi va arribar el moment d'obrir la porta negre pesat de combat Centre d'Estocolm!

A les 14.00 hores del 21 d'agost 2010 es va obrir la porta al centre del combatent per la tradicional casa oberta!

Sexe començar d'hora i va arribar al moment, perquè ...