Jornada de portes obertes VT2011
Mar, 01/04/11 - 13:49 | Sense Comentaris

Nexus Arts Marcials Centre d'Estocolm obre les portes per a un nou mandat el 22 de gener a les 13:00!
Nexus Arts Marcials Center s'oculta sota la neu, les escales fins Katarinahissen. Però els preparatius per al semestre més intens mai està en ple apogeu!
Vostè ...

Llegiu la història completa »
Més llocs d'aquesta secció »
Més llocs d'aquesta secció »
CrossFit

Entrenaments de CrossFit, reptes, entrenaments i consells d'entrenament i tot el relacionat amb com obtenir més resultats del seu entrenament es troba aquí

Esdeveniments

Esdeveniments / Concursos, seminaris tots els esdeveniments que són d'interès per als nostres lectors es presenten aquí.

Dieta

Rendiment i la salut comença amb una bona nutrició ambdós. La seva dieta pot variar en funció de les seves necessitats, aquí trobaràs tota la informació sobre la dieta de tot, des de l'assessorament dietètic, per al sopar i la investigació.

Disseny Estils de Vida

Lifestyle Design "LD", aquí trobaràs consells sobre com treure el màxim profit de la seva vida amb consells de viatge, estratègies d'èxit i altres coses que poden posar una vora daurada en la seva vida.

MMA

Arts Marcials Mixtes o en el llenguatge quotidià sovint MMA és un art marcial, practicant puntades, cops de puny, llançaments i terra que lluiten amb un enfocament en ple contacte.

Disseny Estil de vida »

FUTURS OFICIS LLUITA NEXUS CENTRE tardor 10
Ds, 18/12/10 - 11:32 | Sense Comentaris

Membres Nexus Arts Marcials del Centre procedeixen de molt diversos orígens i tenen moltes experiències i tasques diferents.

Tenim membres que vénen de moltes professions i orígens diferents, però que tenen en comú és que busquen reptes una mica més grans!

D'una altra manera mai s'haguessin atrevit a pas dins de la porta negre és la barrera entre el centre de formació existents Arts Marcials del Centre Nexus i la congestió dels desplaçaments habituals al pany.

Aquesta forma de pensar de cercar reptes i superar-los és comú amb l'actitud de molts membres de diverses forces armades i de la policia de les forces especials!

Creiem que la manera de pensar per esdevenir un mestre de les arts marcials, els desafiaments en les forces especials més extremes o executant una empreses amb èxit són similars. La diferència rau en el nivell d'intensitat i els riscos, i potser l'equip o el que fa el seu equip d'oficina com?

Per a aquelles persones que han optat per invertir en les professions més extremes també ho fa el seu esforç un gran impacte en les nostres vides, directament a aquells que poden complir amb aquests individus sovint tenen una forta influència en els que els envolten, però sovint també un impacte indirecte important en tota la nostra vida, encara que potser mai sentir parlar d'ells quan han tingut èxit en la seva missió.

El que sovint ens recorda de les seves donacions quan la missió ha fracassat, i per desgràcia, és descordat només llavors que els mitjans de comunicació i la resta de nosaltres prestin atenció als esforços d'aquests herois silenciosos fan!

La fi de Nexus Martial Arts Center HT10 realitzat per CrossFit Estocolm a través d'un "entrenament heroi" en honor a Jesper "Bosse" Lindblom.

Bosse com aquells que el coneixen dels vells temps que cridar, va ser assassinat durant una operació a l'Afganistan, quan es va exercir en el SSG una de les forces de defensa de dues unitats especials.

Jesper "Bosse" Lindblom

Nosaltres en Nexus Arts Marcials Center envia nostres pensaments i bons desitjos a tots els que serveixen / han servit o tenen familiars que han fet el mateix a les forces especials.


Memòria Jespers

Herowod amb CrossFitsthlm

Alex guanya a Londres
Sun, 17/10/10 - 12:12 | No hi ha Comentaris
Alex guanya a Londres

A continuació, la gala final, la festa després a l'hotel de combat a Hammersmith començant a disminuir lentament, i la majoria de nosaltres s'estan preparant per tornar a casa demà. L'Assemblea és Alexander Gustafsson, el primer suec a guanyar dos ...

Tot just unes hores fora
Ds, 16/10/10 - 15:31 | 3 comentaris
Tot just unes hores fora

En el lloc a Londres. Ara només hores va ser. Alex tindrà el seu tercer partit en l'UFC, es fan tots els preparatius, totes les eventualitats completat, la pesada, la fotografia, etc. - tot es fa. Ara és només ...

Jonathan Westin parlant del seu partit
Dll, 11/10/10 - 04:56 | Sense Comentaris
Jonathan Westin parlant del seu partit

Jonathan Westin d'Estocolm Tir a l'agost de partit 28 de la Visió FC a Karlstad. Ell hi era per Kai Puolokka de Team MMA Finlàndia, un gra de recerca de venjança que restauraria el seu honor després de ...

Alex saluda des de San José
Dv, 01/10/10 - 15:29 | Sense Comentaris
Alex saluda des de San José

Amic de MMA probablement pot apreciar aquesta configuració

Seguiu Alex i Andreas dies a San José per Alex Bloc - themauler.com

Campionats en Submission Wrestling 2010
Dc, 15/09/10 - 03:27 | Sense Comentaris
Campionats en Submission Wrestling 2010

L'alarma va sonar 5:30-01:00 dutxa ràpida, empacar les teves coses i després a Gullmarsplan per recollir Emilio. Després d'una breu parada al 7-Eleven per prendre un cafè i sense marc rodem llavors ...

I si? Part 2
Sun, 05/09/10 - 00:58 | No hi ha Comentaris
I si? Part 2

¿I si tot el que tenia per aprendre sobre el menjar i estil de vida que està malament?
Penseu en el dogma imperant dels aliments i l'exercici ha perdut una cosa molt important, els nostres orígens!
Fa uns anys va començar la indústria del fitness s'adona ...

I si?
Dc, 01.09.10 - 00:41 | No hi ha comentaris
I si?

¿I si tot el que tenia per aprendre sobre el menjar i estil de vida que està malament?
Penseu en el dogma imperant dels aliments i l'exercici ha perdut una cosa molt important, els nostres orígens!
Avui en dia, l'estudi dels nostres orígens amb un ...

CrossFit GBG BLOC
Dj, 26/08/10 - 23:19 | Sense Comentaris
CrossFit GBG BLOC

Per als missatges d'actualitat i informes del passat Crossfitpassen: http://crossfitsthlm.blogspot.com/
CrossFit és un exercici que va fer un gran impacte per a tot aprenent d'arts marcials sobretot a causa de la concentració en els moviments funcionals veritables. Vostè té l'oportunitat de provar en una passada de ...

NEXUS
Dc, 25.08.10 - 23:22 | Sense Comentaris
NEXUS

Nexus (llatí: reunió, associació) mitjans de connexió, la connexió, la connexió.

Darrere de la porta tancada, part 2
Dll, 23/08/10 - 01:38 | Sense Comentaris
Darrere de la porta tancada, part 2

Per fi va arribar el moment d'obrir la porta negre pesat de combat Centre d'Estocolm!

En 14.00 a 21 agost 2010 va obrir la porta a Centre de combat per a la casa oberta tradicional!

Gènere va començar d'hora i va arribar a llocs tan ...