Jornada de portes obertes VT2011
Mar, 01/04/11 - 13:49 | No hi ha Comentaris

Nexus centre de lluita d'Estocolm obre les portes a un nou semestre el 22 de gener a les 13.00!
Nexus Centre d'Arts Marcials s'oculta sota la neu, a les escales de Katarina ascensor. Però la preparació per al semestre de major activitat sempre està en plena marxa!
Vostè ...

Llegiu la història completa »
Més missatges d'aquesta secció »
Més missatges d'aquesta secció »
CrossFit

Entrenament CrossFit, reptes, entrenaments i consells d'entrenament i tot el relacionat amb la forma d'obtenir més resultats del seu entrenament es pot trobar aquí

Esdeveniments

Esdeveniments / Concursos, seminaris tots els esdeveniments que són d'interès per als nostres lectors es presenten aquí.

Dieta

Rendiment i la salut comença amb una bona nutrició tant. La seva dieta pot variar depenent de les seves necessitats, aquí trobareu tota la informació relativa a la dieta amb tot, des de l'assessorament nutricional, a restaurants i treballs de recerca.

Disseny Estil de Vida

Lifestyle Design "L d", aquí trobareu consells sobre com treure el màxim profit de la seva vida amb consells de viatge, estratègies d'èxit, i altres coses que poden posar una escletxa d'esperança en la seva vida.

MMA

Les arts marcials mixtes o MMA sovint col · loquialment és un art marcial, la pràctica de puntades, cops de puny, llançaments i lluita de sòl, amb èmfasi en el contacte complet.

Disseny Estil de vida »

SEMESTRE ACABA NEXUS LLUITA CENTRE HT10
Ds, 18/12/10 - 11:32 | No hi ha Comentaris

Membres de Nexus Arts Marcials del Centre procedeixen d'orígens molt diferents i tenen moltes experiències i tasques diferents.

Tenim membres que vénen de moltes professions i orígens diferents, però el que tenen en comú és que busquen una mica més difícil!

D'una altra manera mai s'haguessin atrevit a pas dins de la porta de negre que és la barrera entre l'actual gimnàs d'Arts Marcials del Centre de Nexus i la congestió dels desplaçaments habituals en Slussen.

Aquest enfocament de cercar desafiaments i vèncer és compartida amb l'actitud de molts membres de diverses forces especials militars i de policia!

Creiem que la mentalitat per esdevenir un mestre de les arts marcials, els desafiaments en les forces especials més extremes o executant un èxit empreses són similars. La diferència està en el nivell d'intensitat i riscos, i potser l'equip, o com no el seu equip d'oficina a terme?

Per a aquelles persones que han decidit invertir en les professions més extremes també ho fa el seu esforç un gran impacte en les nostres vides, directament a aquells que poden complir amb aquests individus que sovint tenen una forta influència en els que els envolten, però sovint també un gran impacte indirecte en totes les nostres vides, encara que potser mai sentir parlar d'ells quan han tingut èxit en la seva missió.

El que sovint ens recorda de les seves donacions quan la missió ha fracassat, i per desgràcia, es va desencadenar llavors quan els mitjans de comunicació i la resta de nosaltres prestar atenció als esforços d'aquests herois anònims fan!

Tancada a la Nexus Centre d'Arts Marcials HT10 realitzat per CrossFit Estocolm a través d'un "entrenament heroi" en honor a Jesper "Bosse" Lindblom.

Bosse com els que el coneixen des de l'antiguitat com anomenar-lo, va ser mort durant una operació a l'Afganistan, quan es va exercir en el SSG una de les forces de defensa de dues de les forces especials.

Jesper "Bosse" Lindblom

Nosaltres a Nexus Centre d'Arts Marcials enviem els nostres pensaments i millors desitjos a tots els que serveixen a / han servit o tenen familiars que han fet el mateix en les forces especials.


Memòria de Jesper

Herowod amb CrossFitsthlm

Alex guanya a Londres
Dg, 17/10/10 - 12:12 | No hi ha Comentaris
Alex guanya a Londres

Llavors gala final, després de la festa a l'hotel de caça en Hammersmith comença remetent lentament i la majoria de nosaltres estem preparant per tornar a casa demà. Al municipi és Alexander Gustafsson, el Suec primer a guanyar dos ...

Tot just unes hores fora
Ds, 10/16/10 - 15:31 | 3 Comentaris
Tot just unes hores fora

En el lloc a Londres. Ara és només hores deixades. Alex anirà seu tercer partit al UFC, es fan tots els preparatius, totes les eventualitats completar, amb un pes, fotografiant etc - tot està fet. Ara és només ...

Jonathan Westin parla del seu partit
Dll, 11/10/10 - 04:56 | No hi ha Comentaris
Jonathan Westin parla del seu partit

Jonathan Westin des d'Estocolm Tir al partit 28 d'agost a Vision FC a Karlstad. Va demanar que el Kai Puolokka de Team MMA Finlàndia, un gra de venjança a la recerca que recuperar el seu honor després de ...

Alex saluda des de San José
Dv, 01/10/10 - 15:29 | No hi ha Comentaris
Alex saluda des de San José

Amic de MMA probablement pot apreciar aquesta configuració

Seguiu Alex i Andreas dia a San José amb Alex Bloc - themauler.com

SM en la presentació de lluita lliure 2010
Wed, 15/09/10 - 03:27 | No hi ha Comentaris
SM en la presentació de lluita lliure 2010

L'alarma es va activar 5:30-1:00 dutxa ràpida, el paquet de les teves coses i després fora a Gullmarsplan per recollir Emilio. Després d'una breu parada a l'interior del 7-Eleven per prendre un cafè i sense marc rotllos que després ...

I si? Part 2
Dg, 05/09/10 - 00:58 | No hi ha Comentaris
I si? Part 2

Què passaria si tot el que han après sobre l'alimentació i l'estil de vida que està malament?
Penseu en el dogma que preval per a l'alimentació i l'exercici han passat per alt una cosa molt important, als nostres orígens!
Fa uns anys es va iniciar la indústria del condicionament físic s'adonen ...

I si?
Dime 09/01/10 - 00:41 | No hi ha comentaris
I si?

Què passaria si tot el que han après sobre l'alimentació i l'estil de vida que està malament?
Penseu en el dogma que preval per a l'alimentació i l'exercici han passat per alt una cosa molt important, als nostres orígens!
Avui en dia, l'estudi dels nostres orígens amb un ...

CrossFit STHLM BLOC
Dj, 26/08/10 - 23:19 | No hi ha Comentaris
CrossFit STHLM BLOC

Per als llocs d'actualitat i informes del passat Crossfitpassen: http://crossfitsthlm.blogspot.com/
Crossfit és una forma d'exercici que ha fet un gran impacte per a tots els arts marcials d'entrenament degut principalment a l'atenció als veritables moviments funcionals. Ets capaç d'intentar una passada, ...

NEXUS
Wed, 25/08/10 - 23:22 | No hi ha Comentaris
NEXUS

Nexus (llatí: reunió, associació) mitjans de connexió, la connexió, la connexió.

Darrere de la porta tancada Part 2
Dll, 23/08/10 - 01:38 | No hi ha Comentaris
Darrere de la porta tancada Part 2

Per fi va arribar el moment d'obrir la porta negre pesat en combat centre d'Estocolm!

En 14.00 el 21 d'agost 2010 es va obrir la porta al centre del combatent per la tradicional casa oberta!

Sexe començar d'hora i va arribar al moment, perquè ...