Jornada de Portes Obertes VT2011
Mar, 01/04/11 - 13:49 | No hi ha comentaris

Nexus centre de lluita Estocolm obre les portes a un nou semestre el 22 de gener a les 13:00!
Nexus Centre d'Arts Marcials s'oculta sota la neu, a les escales de Katarinahissen. Però els preparatius per al semestre més intens mai està en ple apogeu!
Vostè ...

Llegiu la història completa »
Més missatges d'aquesta secció »
Més missatges d'aquesta secció »
CrossFit

Entrenaments de CrossFit, desafiaments, entrenaments i consells d'entrenament i tot el relacionat amb la forma d'obtenir més resultats des de la seva formació es troba aquí

Esdeveniments

Esdeveniments / Concursos, seminaris tots els esdeveniments que són d'interès per als nostres lectors que aquí es presenten.

Dieta

Rendiment i la salut comença ambdós amb una bona nutrició. La seva dieta pot variar en funció de les seves necessitats, aquí trobaràs tota la informació respecte a la dieta amb tot, des de l'assessorament dietètic, a Sopar i troballes.

Disseny Lifestyle

Disseny Lifestyle "L d", aquí trobaràs consells sobre com treure el màxim partit de la seva vida amb consells de viatge, estratègies d'èxit i altres coses que poden posar una escletxa d'esperança en la seva vida.

MMA

Arts Marcials Mixtes o col·loquialment sovint MMA és un art marcial, practicant puntades, cops de puny, trets i terra que lluiten amb un enfocament en ple contacte.

Disseny Estil de vida »

SEMESTRE DE COMERÇOS NEXUS LLUITA CENTRE tardor 10
Ds, 18/12/10 - 11:32 | No hi ha comentaris

Membres Nexus Arts Marcials del Centre provenen d'orígens molt diferents i tenen moltes experiències i tasques diferents.

Hem membres que vénen de moltes professions i orígens diferents, però tenen en comú és que busquen una mica més difícil!

En cas contrari, mai s'haguessin atrevit a pas dins de la porta negre que és la barrera entre el gimnàs actual del Centre d'Arts Marcials de Nexus i la congestió de trajecte habitual al pany.

Aquesta forma de pensar de buscar reptes i superar-los és compartida amb l'actitud de molts membres de diverses forces armades i les forces policials especials!

Creiem que la manera de pensar per esdevenir un mestre en arts marcials, els reptes en les forces especials més extremes o executar un èxit empreses són molt similars. La diferència està en el nivell d'intensitat i riscos, i potser l'equip, o com funciona el seu equip d'oficina com?

Per a aquelles persones que han decidit invertir en les professions més extremes també ho fa el seu esforç un gran impacte en les nostres vides, directament a aquells que poden complir amb aquests individus sovint tenen una forta influència en els que els envolten, però sovint també un gran impacte indirecte sobre tota la nostra vida, encara que mai sentir parlar d'ells quan han tingut èxit en la seva missió.

El que sovint recorda les seves donacions quan la missió ha fracassat, i per desgràcia, es descorda només llavors que els mitjans de comunicació i la resta de nosaltres prestin atenció als esforços d'aquests herois silenciosos fan!

El final de la Nexus Centre d'Arts Marcials HT10 realitzat per CrossFit Estocolm a través d'un "entrenament heroi" en honor a Jesper "Bosse" Lindblom.

Bosse com els que el coneixen des de l'antiguitat volen cridar, va ser assassinat durant una operació a l'Afganistan, quan es va exercir en el SSG una de les forces de defensa de dues de les forces especials.

Jesper "Bosse" Lindblom

Nosaltres en Nexus Centre d'Arts Marcials envia nostres pensaments i els meus millors desitjos a tots aquells / que serveixen o han servit tenir parents que han fet el mateix en les forces especials.


Memòria Jespers

Herowod amb CrossFitsthlm

Alex guanya a Londres
Sun, 17/10/10 - 12:12 | No hi ha comentaris
Alex guanya a Londres

Llavors la gala final, festa a l'hotel de combat a Hammersmith comença tan lentament disminuir i la majoria de nosaltres s'estan preparant un viatge a casa demà. La congregació es troba Alexander Gustafsson, el primer suec a guanyar dues ...

Tot just unes hores fora
Ds, 16/10/10 - 15:31 | 3 comentaris
Tot just unes hores fora

En el lloc a Londres. Ara tot just unes hores es van anar. Alex anirà al seu tercer partit en l'UFC, es fan tots els preparatius, qualsevol eventualitat completat, la pesada, la fotografia, etc. - tot es fa. Ara és només ...

Jonathan Westin parla del seu partit
Dll, 11/10/10 - 04:56 | No hi ha comentaris
Jonathan Westin parla del seu partit

Jonathan Westin des d'Estocolm Shoot va unir al partit de 28 d'agost de la Visió FC a Karlstad. Ell hi era contra Kai Puolokka de Team MMA Finlàndia, un gra de recerca de venjança que restauraria el seu honor després de ...

Alex saluda des de San José
Dv, 01/10/10 - 15:29 | No hi ha comentaris
Alex saluda des de San José

Amic de MMA probablement pot apreciar aquesta presentació

Seguiu Alex i Andrew dies a San José per Alex Bloc - themauler.com

Campionats en Submission Wrestling 2010
Dc, 15/09/10 - 03:27 | No hi ha comentaris
Campionats en Submission Wrestling 2010

L'alarma es va activar 5:30-01:00 dutxa ràpida, el paquet de les teves coses i després fora a Gullmarsplan per recollir Emilio. Després d'una breu parada al 7-Eleven per prendre un cafè i sense marc en què rotllo llavors ...

I si? Part 2
Sun, 05/09/10 - 00:58 | No hi ha comentaris
I si? Part 2

I si tot el que ha après sobre el menjar i estil de vida que està malament?
Penseu en el dogma imperant per a l'alimentació i l'exercici han perdut una cosa molt important, els nostres orígens!
Fa uns anys va començar la indústria del fitness s'adona ...

I si?
Dc, 01.09.10 - 00:41 | No hi ha comentaris
I si?

I si tot el que ha après sobre el menjar i estil de vida que està malament?
Penseu en el dogma imperant per a l'alimentació i l'exercici han perdut una cosa molt important, els nostres orígens!
Avui dia, la doctrina del nostre origen va rebre una ...

CrossFit STHLM BLOC
Dj, 26/08/10 - 23:19 | No hi ha comentaris
CrossFit STHLM BLOC

Per als missatges d'actualitat i informes del passat Crossfitpassen: http://crossfitsthlm.blogspot.com/
CrossFit és un exercici que va tenir un gran impacte per a tots els arts marcials d'entrenament degut principalment a l'atenció als veritables moviments funcionals. Ets capaç de provar en una passada ...

NEXUS
Dc, 25.08.10 - 23:22 | No hi ha comentaris
NEXUS

Nexus (llatí: reunió, associació) mitjans de connexió, la connexió, la connexió.

Darrere de la porta tancada part 2
Dll, 23/08/10 - 01:38 | No hi ha comentaris
Darrere de la porta tancada part 2

Per fi va arribar el moment d'obrir la porta negre pesat de combat Centre d'Estocolm!

A les 14:00 del 21 d'agost 2010 va obrir la porta a Centre de combat per a la casa oberta tradicional!

Gènere començar d'hora i va arribar a llocs tan ...